Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΙΜΕΝΕΡΓΆΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΥΝΑΝΤΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΡΊΦΗ ΔΊΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΈΣΜΕΥΣΉ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ www.idcdockworkers.org/


Δελτίο Τύπου . 23η Σεπτεμβρίου 2014
Στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, η Γενική Συνέλευση και οι συνελεύσεις της περιοχής Διεθνές λιμάνι του Συμβουλίου Longshore (IDC) θα πραγματοποιηθεί.
Λιμενεργάτες λιμάνια στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική θα συνέλθει στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Cleopatra Palace σε Arona, Τενερίφη, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και οι συνελεύσεις των πέντε ζώνες του Διεθνούς Συμβουλίου Dockers λιμενεργατών (IDC), που είναι ο γενικός συντονιστής Τενερίφη Antolin Goya. Αυτός ο κύριος στόχος απόσπασμα θα πραγματοποιήσει μια κοινή στρατηγική για την καταπολέμηση εξωτερικούς επιτιθέμενους που επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν τον τομέα.  

Αυτές οι δύο ημέρες θα εξυπηρετήσει, επίσης, να παρακολουθείτε, με την αιτιολογία, την πραγματικότητα των φορτοεκφορτωτές σε διάφορα μέρη του κόσμου και την επίτευξη ασφαλούς δεσμούς της ενότητας και της συνεργασίας μεταξύ όλων των εργαζομένων στοιβασίας.
Μεταξύ άλλων μέτρων, η συνάντηση στην Τενερίφη Antolin Goya προτείνουν να υπογράψει τη δέσμευση για κοινή πάλη των διαφόρων χωρών που συνδέονται με την υπεράσπιση ευρωπαϊκό λιμάνι μοντέλα, τα οποία είναι απειλούνται από ερωτά το Δικαστήριο του Λουξεμβούργου, όπως είναι η περίπτωση της ισπανικής στοιβασίας. Ένα μοντέλο που γεννήθηκε από ομόφωνη συμφωνία των ισπανικών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων και έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο ανταγωνιστική ευρωπαϊκή αγορά, με θετική ανάπτυξη των λιμενικών διελεύσεις κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.
Κατά το πρωί της 30ής Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συνελεύσεις των πέντε τομείς στους οποίους η IDC είναι η δομή: Ευρωπαϊκό Χώρο, της Αφρικής, της Ανατολικής Ακτής Area, περιοχή West Coast και της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής Ζώνη. Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, οι συντονιστές της κάθε ζώνης θα συμμετάσχουν το υπόλοιπο της κατάστασης σε κάθε μία από τις λιμενικές περιοχές στην περιοχή σας.
Αργότερα, το απόγευμα της ημέρας 30 και την 1η Οκτωβρίου, η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, η μέγιστη διοικητικό όργανο του Διεθνούς Συμβουλίου. Στη Συνέλευση οι γενικές κατευθυντήριες γραμμές που θα διαμορφώσουν τις δράσεις της οργάνωσης για τα επόμενα δύο χρόνια, έως ότου μια νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε θα αποφασιστεί, και θα πρέπει να συμφωνηθούν κοινά κριτήρια για την ενίσχυση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων όλων των επαγγελματικών στοιβασίας.
Εκτός στην τελευταία συνεδρία, θα προχωρήσει στην επικύρωση συντονιστές Ζώνη και την εκλογή του νέου γενικού συντονιστή του IDC, η οποία Antolin Goya δεν θα εκλέγεσθαι.
Με την ευκαιρία αυτή, Τενερίφη ήταν ο χώρος έχει επιλεγεί για να γιορτάσουν αυτό το VI της Γενικής Συνέλευσης, μια εικονική θέση, καθώς ήταν στην ίδια θέση το 2000 IDC γεννήθηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για μια κοινή προσέγγιση για την ασταμάτητη διαδικασία της παγκοσμιοποίησης του κόσμου το λιμάνι.
Κατά τα τελευταία επτά χρόνια, Antolin Goya υπήρξε γενικός συντονιστής της IDC έχει υποστεί μια σημαντική επέκταση, και σήμερα έχει περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες μέλη στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική. Ο οργανισμός δίνει λιμενεργάτες όλα τα εργαλεία λιμάνια κόσμο για να κάνουν τη δουλειά τους αποτελεσματικά και εξασφαλίζει ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων γίνονται σεβαστά.