Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΚΠΑ Δήλωση σχετικά Εργασίας διαπραγματεύσεις μεταξύ της ILWU και Pacific Northwest Grain Χειριστές www.longshoreshippingnews.com


Η Ομοσπονδιακή Μεσολάβησης και συνδιαλλαγής Υπηρεσία εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σήμερα σχετικά με τις διαπραγματεύσεις εργασίας μεταξύ του Διεθνούς Longshore και Αποθήκη Ένωση (ILWU) και Pacific Northwest χειριστές των σιτηρών:



"Διαπραγματεύσεις συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μεταξύ του Ομίλου σιτηρών και του ILWU, με τη βοήθεια από το ΚΠΑ Αναπληρωτής Διευθυντής Scot Beckenbaugh. Τα μέρη είχαν μακρές συζητήσεις σχετικά με τα συμφέροντά τους και να εργαστεί για να αντιμετωπίσει τα εναπομένοντα ζητήματα που τους χωρίζουν. Διαπραγματευτική έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί 10 Αυγούστου και στις 11. "

Η Ομοσπονδιακή Μεσολάβησης και συνδιαλλαγής Υπηρεσία, που δημιουργήθηκε το 1947, είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός της κυβέρνησης των ΗΠΑ η αποστολή του οποίου είναι η διατήρηση και προώθηση της εργασίας διαχείρισης της ειρήνης και της συνεργασίας. Με έδρα στην Ουάσιγκτον, DC, με 10 επαρχιακές και 67 γραφεία, ο οργανισμός παρέχει διαμεσολάβησης και των συγκρούσεων υπηρεσίες ψήφισμα βιομηχανία, κυβερνητικοί οργανισμοί και κοινότητες.

Web site: www.fmcs.gov

ΠΗΓΗ: Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μεσολάβησης και συνδιαλλαγής