Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Bunker φορτηγίδα έχει προγραμματιστεί για τις δοκιμές 31ης Ιουλίου 2014, Νότια Αφρική, Cape Town

HOT NEWS PORT από GAC Tην Πέμπτη 31, Ιουλίου 2014 /18:40
Chevron συμβουλεύει ότι το καταφύγιο φορτηγίδα "Southern Ανδρείας" στο Κέιπ Τάουν θα είναι εκτός λειτουργίας για προγραμματισμένη ετήσια παράδοση δοκιμών πίεσης σωλήνα, την Τετάρτη 6 Αυγούστου.

Αυτή αναμένεται να είναι και πάλι σε λειτουργία από 1800 ώρες την ίδια ημέρα.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες σε Κέιπ Τάουν επαφή GAC Νότια Αφρική στο shipping.capetown @ gac.com

Εθνική Επέτειος 2014 - Dressing & άναμμα των πλοίων
31ης Ιούλη 2014, Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη



Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 49η Εθνική Ημέρα της Σιγκαπούρης Σάββατο 9 Αυγούστου το Ναυτικό και το Λιμενικό της Σιγκαπούρης είναι η ενθάρρυνση τους πλοιάρχους των πλοίων στο λιμάνι για να συμμετέχει με το ντύσιμο και το άναμμα των πλοίων τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες στη Σιγκαπούρη επαφή GAC Σιγκαπούρη στο singapore@gac.com

Πηγή: Θαλάσσιες και Λιμεναρχείο της Σιγκαπούρης Port Marine Ανακοίνωση No.94 του 2014

Κίνδυνος απεργίας ρυμουλκό - Ενημέρωση: 31 του Ιουλίου, 2014
31 Ιούλ 2014, Αυστραλία, Πορτ Χέντλαντ

Ρυμουλκά εξακολουθούν να εργάζονται κανονικά στο Πορτ Χέντλαντ και δεν έχουν στάσεις έχουν δηλωθεί. Οι τρεις ημέρες προειδοποίηση περίοδο για κάθε βιομηχανική δράση παραμένει στη θέση του.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Teekay Shipping και τα πληρώματα ρυμουλκών συνεχίζει να επιτευχθεί ικανοποιητικό αποτέλεσμα, και είναι προς το παρόν υπόκεινται σε διαμεσολάβηση της Επιτροπής Fair Work.

Και οι τρεις θαλάσσιες συνδικάτα (MUA, AIMPE & AMOU) πραγματοποίησαν προστατευμένα ψηφοδέλτια δράσης που ενέκρινε τη λήψη προστατεύεται δράση. Η MUA έχουν εγκρίνει τη λήψη διακοπές των 2, 4, 6 και 12 ώρες, AIMPE έχει εγκρίνει παρόμοιες συμπεριλαμβανομένων στάσεις των 24 & 48 ώρες διάρκεια.

Ασφαλείας ή / και το έργο έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται θα εξαιρούνται από όλες τις στάσεις.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες στην Αυστραλία επικοινωνήστε GAC Αυστραλία στο shipping.australia @ gac.com

Αλλαγές στο λιμάνι βάθη (περισσότερες πληροφορίες)
31 Ιούλ 2014, Αυστραλία, Τάουνσβιλ

Ανακοίνωση Ασφάλεια στη Θάλασσα του Queensland προς Ναυτιλλομένους παρέχει τροποποιήθηκε λιμάνι πλοήγησης βάθη στο Τάουνσβιλ μετά την τριμηνιαία έρευνα της POTL.

Η απώλεια βάθος είναι γενικά σύμφωνα με τις αναμενόμενες siltation όμως Platypus Channel (το κύριο κανάλι που χρησιμοποιείται από όλα τα σκάφη) έχει κηρυχθεί σε 10,5 από 11,9.

POTL πραγματοποιεί επί του παρόντος έργα στην εμβάθυνση σε δύο στάδια, με στόχο το βάθος του 11,0 έως τις 5 Αυγούστου και 11,5 μέχρι τις 12 Αυγούστου, ανάλογα με τον καιρό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με ενέργειες στην Αυστραλία, επικοινωνήστε GAC Αυστραλία στο shipping.australia @ gac.com

Προ-Αγκυροβόλιο επιθεωρήσεις ασφαλείας
31ης Ιούλη του 2014, η Ιταλία, η Τεργέστη

Η SIOT / TAL Terminal στην Τεργέστη έχει ενημερωθεί ότι το πρόγραμμα TAL Pre-Αγκυροβόλιο Επιθεώρησης Ασφάλειας θα τροποποιηθεί από την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι έλεγχοι στο δρόμο θα επηρεάσουν:

- Κάθε πλοίο κατά την πρώτη κλήση της στο Terminal SIOT

- Κάθε πλοίο των 15 ετών ή μικρότερη, εάν το προηγούμενο έλεγχος είναι μεγαλύτερα του 1 έτους

- Κάθε πλοίο ηλικίας άνω των 15 ετών, εάν η προηγούμενη έλεγχος είναι μεγαλύτερα από 6 μήνες

- Κάθε πλοίο στο TAL Λίστα Προειδοποίηση

- Κάθε πλοίο στο TAL Λίστα Άρνηση, σε δίκη ταξίδι.

Σε περίπτωση μειωμένης ικανότητας Terminal κουκέτα (για παράδειγμα, με μια προβλήτα διαθέσιμο), κάθε πλοίο το τερματικό πρέπει να κρίνουμε σκόπιμο να ελέγχονται ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος του παρατεταμένου χρόνου ελλιμενισμού (για παράδειγμα στην περίπτωση της υπερπληρώ δρόμο της Τεργέστης, στην περίπτωση των σκαφών με θερμαινόμενη φορτίου επί του σκάφους, το οποίο υποβλήθηκε πρόσφατα σε περιστατικό, που υπερβαίνει το μέγιστο. επιτρεπόμενου χρόνου ελλιμενισμού στην προηγούμενη κλήση και ούτω καθεξής).

(Για πληροφορίες σχετικά με δραστηριότητες στην Ιταλία, επικοινωνήστε με το Ηνωμένο Βασίλειο Hub Οργανισμός Κέντρου GAC σε hub.gb @ gac.com )

Νέα διόδια δομή
31 του Ιούλη του 2014, του Παναμά, της διώρυγας του Παναμά

Η Διώρυγα του Παναμά Αρχή έχει γνωματεύσει ότι η νέα δομή των διοδίων θα εισαχθεί όταν η διευρυμένη Canal ανοίγει.

Η πρόταση, η Αρχή προτίθεται να υποβάλει εντός των προσεχών μηνών παρέχει μια δομή που θα είναι ανταγωνιστική, ελκυστική και να προσαρμοστεί ώστε να αντικατοπτρίζει τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες με βάση τον τύπο του πλοίου, το μέγεθος του σκάφους, το επίπεδο χρησιμοποίησης (αναφερόμενος στο πραγματικό φορτίο στο πλοίο κατά τη διάρκεια της διέλευσης), διελεύσεις φορτωμένο / έρματος, πλήρως ή μερικώς πλήρη διελεύσεις, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Η Διώρυγα του Παναμά Αρχή επανεξετάζει επί του παρόντος την πρόταση διοδίων, η οποία θα περιλαμβάνει τις νέες κλειδαριές. Λεπτομέρειες δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, αλλά τα κράτη τιμολογιακή πολιτική της Διώρυγας:

- Τα διόδια θα συσταθεί για να αντικατοπτρίζει την αξία που παρέχεται από το κανάλι για τους χρήστες?

- Τα διόδια θα πρέπει να ρυθμιστεί έτσι ώστε η σχετική αξία τους έχει διατηρηθεί σε βάθος χρόνου και θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται περιοδικά προκειμένου να εξετάσει τον πληθωρισμό?

- Τα διόδια θα πρέπει να καθορίζονται σε κατάλληλο επίπεδο ώστε να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα της διαδρομής της διώρυγας του Παναμά, ανά πάσα στιγμή.

Μόλις εγκριθεί μια σταθερή θέση, οποιεσδήποτε ερωτήσεις που υποβάλλονται θα πρέπει να περιλαμβάνουν τις παραπάνω πληροφορίες, έτσι ώστε το θέμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Εάν μια αλλαγή στα διόδια προτείνεται, θα υπάρξει ανακοίνωση και η επίσημη πρόταση θα είναι γραπτή. Δημοσίευση ανακοίνωσης υπάρχει μια νομικά εντολή διαδικασία διαβούλευσης. Διαβούλευση εκτείνεται για τουλάχιστον 30 ημέρες και περιλαμβάνει την υποδοχή των γραπτών παρατηρήσεων και μια δημόσια ακρόαση. Σε αυτή τη διαδικασία, οι πελάτες δίνεται ένα χρονικό διάστημα για να επανεξετάσει την πρότασή της και να παρουσιάσουν τις παρατηρήσεις τους. Τα σχόλια και τις προτάσεις των πελατών εξεταστεί προσεκτικά, και, όπου ενδείκνυται και είναι εφικτό, τα σχόλια και οι προτάσεις μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια μορφή προσαρμογών.

Η αναμενόμενη ημερομηνία για την ολοκλήρωση του έργου επέκτασης Canal είναι η Δεκεμβρίου 2015, με το άνοιγμα των νέων κλειδαριές κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016.

Για πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες στον Παναμά επαφή GAC-Wilford & McKay στο gac-wilfordmckay.panama @ gac.com


Πηγή: GAC