Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Περίληψη Διακήρυξης "Aνάδειξη πλειοδότη μίσθωσης - παραχώρησης εγκαταστάσεων γεφυροπλάστιγγας οδικού τύπου λιμένα Κύμης" http://olne.gr/

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε (ΟΛΝΕ Α.Ε.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τακτικό ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό την 29 ημέρα Τετάρτη του μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του έτους 2014 και ώρα 10:00 , στην έδρα των γραφείων του ΟΛΝΕ Α.Ε (ΧΑΛΚΙΔΑ οδός ΛΙΑΣΚΑ 3 & ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ) ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής με σφραγισμένες προσφορές , για την ανάδειξη πλειοδότη μίσθωσης- παραχώρησης των εγκαταστάσεων γεφυροπλάστιγγας οδικού τύπου του λιμένα Κύμης, με ζυγιστική ικανότητα ογδόντα (80) τόνων.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ:



1. Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για δύο (2) έτη με διάρκεια ανανέωσης-παράτασης έξι (06) μηνών και αρχίζει από την επόμενη ημέρα υπογραφής της σχετικής σύμβασης.
2. Ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των (700) εφτακοσίων ευρώ μηνιαίως.
3. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν τουλάχιστον δώδεκα (12) μήνες συνεχούς και αποδεδειγμένης εργασίας-εμπειρίας την τελευταία πενταετία με το συγκεκριμένο θέμα της διακήρυξης στην επικράτεια.
4. Ο Διαγωνισμός ενεργείται από αρμόδια τριμελή επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δ.Σ ΟΛΝΕ Α.Ε .
5. Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ποσού (700) εφτακοσίων ευρώ (ποσό ίσο προς το προτεινόμενο ελάχιστο μηνιαίο όριο μισθώματος ) με κατάθεση εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας στην Ελλάδα

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας (Λιάσκα 3 & Παπαλουκά Χαλκίδα τηλ:22210-23701-22275) ,προκειμένου λάβουν το τεύχος της ανωτέρω Διακήρυξης.

Χαλκίδα, 8 Οκτωβρίου 2014

Για τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Ευβοίας Α.Ε.
Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος
Αθανάσιος Κ. Τσέργας

Κατεβάστε την περίληψη της διακήρυξης πατώντας ΕΔΩ