Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

«Ωράριο λειτουργίας ασυνόδευτων» ΛΙΜΕΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

 Το ωράριο παραλαβής και παράδοσης των ασυνοδεύτων φορτίων στους πελάτες εντός του χώρου Λιμένα καθορίζεται ως εξής: από 06:00 έως 16:00 καθημερινά. Κυριακές και επίσημες αργίες δεν θα γίνεται παραλαβή-παράδοση σε πελάτες αλλά μόνο φορτοεκφόρτωση σε πλοία και αποθήκευση ασυνοδεύτων φορτίων.»

INFORMATICS Ki?»18dsby DEVELOPMEN gEVeE.
Reason:
Location: Athens





ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 9ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
της 30ης Ιουλίου 2014
Αριθμός Απόφασης 104 / 2014
Στην Ηγουμενίτσα, στις 30 Ιουλίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.00' π.μ, συνήλθε νόμιμα στα Γ ραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Κεντρικός Επιβατικός Σταθμός, Νέο Λιμάνι), το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Α.Ε. μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Βασίλειου Κ. Διαμάντη, για συζήτηση και λήψη απόφασης σε θέματα αρμοδιότητας του.





Παρόντες ήταν οι:
1.        Βασίλειος Διαμάντης,
2.        Αλέξανδρος Πάσχος ,
3.        Αλκιβιάδης Λάμπρου,
4.        Αθανάσιος Λιάγκος
5.        Φιλοθέη Χαμογεώργου,
εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.,
μη εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος, μη εκτελεστικό μέλος,
μη εκτελεστικό μέλος, Εκπρόσωπος των εργαζομένων της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.,





Απόντες :
Ι.Παναγιώτης Τακλάκογλου
2.  Χαρίλαος Τσάτσας,
μη εκτελεστικό μέλος, Εκπρόσωπος της Ο.Φ.Ε,
μη εκτελεστικό μέλος, Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου
Θεσπρωτίας





Παρευρίσκονται, χωρίς δικαίωμα ψήφου, οι:
1.        Γ εώργιος Κάτσινος, Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, για κατάθεση απόψεων πριν την έναρξη συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, 2. Φώτιος Μητσέλος, Διευθυντής Διοικητικού Οικονομικών και Προμηθειών, στη συζήτηση των 1ου - 6ου θεμάτων της Η.Δ., 3. Αναστάσιος Ευστρατίου, Διευθυντής Έργων, στη συζήτηση των 7ου - 10ου θεμάτων της Η.Δ., 4. Κωνσταντίνος Γκρίνιας, Διευθυντής Ανάπτυξης, στη συζήτηση των 11ου - 18ου θέματος της Η.Δ., 5. Αικατερίνη Γεωργίου, Δικηγόρος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε., στη συζήτηση του 13ου θέματος της Η.Δ., 6. Χριστίνα Διαμάντη, Διευθύντρια Λιμενικών Υπηρεσιών, στη συζήτηση των 14ου - 21ου θεμάτων της Η.Δ.
Χρέη Γραμματέα άσκησε η υπάλληλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κα Αναστασία Γκιόκα.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας ασχολείται με τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΘΕΜΑ 6ο : «Ωράριο λειτουργίας ασυνόδευτων»
Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε

Το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη :
1.            Το Ν.2932/2001 και το Ν.3429/2005
2.             Το Καταστατικό της Εταιρίας της Ο.Λ.Η.Γ. Α.Ε.
3.             Την υπ' αριθμ. 3077/ 25-7-2014 εισήγηση της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικών και Προμηθειών η οποία αναφέρει: «Η Διοικητικού-Οικονομικών- Προμηθειών, έχοντας υπόψη: Το Ν.2932/2001 και το Ν.3429/2005, Το Καταστατικό της Εταιρίας της Ο.Λ.Η.Γ. Α.Ε., Την σύμβαση 4111/2013 με τον ανάδοχο της υπηρεσίας του διαγωνισμού ασυνοδεύτων (ΑΡ.ΑΠΟΦ. Δ/Σ 134/2013 κατοκύρωσης του διαγ/σμού ασυνοδεύτων ), Την συμπληρωματική σύμβαση 2119/2014 της Ο.Λ.Η.Γ. Α.Ε. με τον ανάδοχο της ανωτέρω υπηρεσίας (Αρ.Απόφ. Δ/Σ 53/2014) με την οποία καθορίσθηκαν πρόσθετες υπηρεσίες ασυνόδευτων φορτίων και η αντίστοιχη τιμολόγηση τους, Το υπ’αρ. 2533/20-6-2014 έγγραφο του αναδόχου της άνω υπηρεσίας σύμφωνα με το οποίο αναφέρεται εκτός των άλλων, στην ανάγκη να καθορισθεί ωράριο παραλαβής-παράδοσης των ασυνοδεύτων φορτίων στους πελάτες εντός του χώρου του Λιμένα, εισηγείται, α) Η φορτοεκφόρτωση των πλοίων με ασυνόδευτα φορτία να γίνεται καθ ’όλο το εικοσιτετράωρο για όλες τις ημέρες του χρόνου χωρίς καμία εξαίρεση, β) Το ωράριο παραλαβής και παράδοσης των ασυνοδεύτων φορτίων στους πελάτες εντός του χώρου Λιμένα καθορίζεται ως εξής: από 06:00 έως 16:00 καθημερινά. Κυριακές και επίσημες αργίες δεν θα γίνεται παραλαβή-παράδοση σε πελάτες αλλά μόνο φορτοεκφόρτωση σε πλοία και αποθήκευση ασυνοδεύτων φορτίων.»
4.             Τη συζήτηση που έγινε
Α. Η φορτοεκφόρτωση των πλοίων με ασυνόδευτα φορτία να γίνεται καθ’όλο το εικοσιτετράωρο για όλες τις ημέρες του χρόνου χωρίς καμία εξαίρεση,
Β. Το ωράριο παραλαβής και παράδοσης των ασυνοδεύτων φορτίων στους πελάτες εντός του χώρου Λιμένα καθορίζεται ως εξής: από 06:00 έως 16:00 καθημερινά. Κυριακές και επίσημες αργίες δεν θα γίνεται παραλαβή-παράδοση σε πελάτες αλλά μόνο φορτοεκφόρτωση σε πλοία και αποθήκευση ασυνοδεύτων φορτίων.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.

Βασίλειος Κ. Διαμάντης