Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ευρωπαϊκό Συνέδριο «Ναυτιλία, Συνδυασμένες Μεταφορές και Λιμένες» Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/08/2014 www.e-nautilia.gr


econoship_2015_sinedrio_nautilia_Το Ευρωπαϊκό Επιστημονικό Συνέδριο «Ναυτιλία, Συνδυασμένες Μεταφορές και Λιμένες» 2015 (ECONSHIP 2015), με θέμα “Shipping and Ports at Crossroads: Competition, Global Sourcing and Regulatory Challenges” θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Χίου, στις 24-27 Ιουνίου 2015.
Στο ECONSHIP 2015 αναμένεται να συμμετάσχουν 200 και πλέον ερευνητές και ειδικοί αναλυτές από όλο τον κόσμο με ενδιαφέρον στη Ναυτιλία. Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να παρουσιάσουν επιστημονικές μελέτες και να πάρουν μέρος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, στις συζητήσεις για τα διδάγματα του παρελθόντος και τις προοπτικές του μέλλοντος.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν και ειδικές συνεδρίες με την συμμετοχή της ελληνικής και διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας και με θέματα ειδικού ενδιαφέροντος για την επιχειρηματική κοινότητα και τη ναυτιλιακή αγορά.
Το Συνέδριο – το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά την επιτυχία της διοργάνωσης το 2011 – τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων (IAME) και της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδας (ΕΝΟΕ).
To ΕCONSHIP2015 διοργανώνεται απο το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι εργασίες του θα φιλοξενηθούν στο χώρο του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης.