Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Fremantle Λιμάνι διαφορά: DP World Australia στο χέρι των επιχειρήσεων να ανταγωνιστεί Patrick ανάμεσα stoush με MUA (Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2014 | 11:54 www.bunkerportsnews.com )


Ένας από τους μεγαλύτερους φορείς εκμετάλλευσης λιμένων της Αυστραλίας θα σταματήσει επ 'αόριστον τη φόρτωση και εκφόρτωση των πλοίων μέσω του τερματικού του Fremantle από την Πέμπτη το απόγευμα. DP World Australia ανακοίνωσε ότι θα αναθέσει σε τρίτους τα σκάφη του Fremantle από τον ανταγωνιστή Patrick σε απάντηση σε μια Ναυτική Ένωση της Αυστραλίας (MUA) διοργάνωσε διακοπή στις διαπραγματεύσεις σχετικά με μια νέα συμφωνία με την επιχείρηση.

 Η  Ένωση περιγράφει το πρόγραμμα ως «λοκ-άουτ» από 215 εργαζόμενους και ένα «έκτακτο υπερβολική αντίδραση" για να σταματήσει το έργο-δράση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στο Fremantle. Σε δήλωσή του, DP World ανακοίνωσε ότι έλαβε προειδοποίηση μια σειρά από τροχαίο απαγορεύσεις στην εργασία, η οποία είχε το «δυναμικό για τη συνεχή διακοπή των λειτουργιών μας» και θα μπορούσε να δημιουργήσει αβεβαιότητα για τους πελάτες της. Η εταιρεία είπε του "χέρι έχει αναγκαστεί" να εναλλάσσονται τα σχέδια για τη φόρτωση και εκφόρτωση των πλοίων Fremantle. "Για λόγους ασφάλειας δικαίου για τους πελάτες των οποίων τα φορτία είναι στην ανοικτή θάλασσα ή εξαγωγής αναμονής, έχουμε απρόθυμα αποφάσισε να αναθέσει σε τρίτους τα πλοία μας από τον Πάτρικ στο πρόσωπο αυτού του κοινοποιημένου δράσης." Δυτικής Αυστραλίας υποκατάστημα γραμματέας της Ναυτικής Ένωσης Adrian Evans είπε " διακοπή των εργασιών επ 'αόριστον ήταν μια εξαιρετική υπερβολική αντίδραση ". "Είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν θα είναι γρήγορος για να ξεχάσουμε την υπερβολική αντίδραση DP World», δήλωσε ο κ. Evans σε μια δήλωση. "Ενημερώσαμε την εταιρεία που θα αναλάβει περιορισμένη δράση για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στο DP πελάτες παγκοσμίως, αλλά έχουν ανταποκριθεί ανεύθυνα απειλώντας να προκαλέσει αναστάτωση και χάος. "Η σχέση της εταιρείας με τους εργαζομένους της είναι ήδη σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα και αυτή η τελευταία κίνηση θα κάνει περισσότερη ζημιά παρά καλό." DP World κοινοποίησε υπαλλήλους της σχέδιο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την Τρίτη και είπε ότι η συνδικαλιστική δράση προκάλεσε την απόφαση. "Εμείς απλά δεν μπορούμε και δεν θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών σε ένα περιβάλλον όπου δεν είμαστε σε θέση να παράσχει τη ζήτηση των πελατών βεβαιότητα από εμάς», είπε το e-mail. " Κατά συνέπεια, υπό το φως αυτής της δράσης από το MUA και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, το χέρι μας έχει αναγκαστεί να απαντήσει με έναν τρόπο που δίνει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να συνεχίσουν να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα. "Ως αποτέλεσμα αυτής της δράσης κοινοποιήθηκε, DP World Fremantle σχεδιάζει να επ 'αόριστον σταματήσει την εξυπηρέτηση των πλοίων μέσω του τερματικού. " Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν θα διεξάγει διαπραγματεύσεις συμφωνία με την επιχείρηση κατά τις περιόδους των απεργιακών κινητοποιήσεων. "Πρέπει να δώσουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα να συνεχίσουν να ασκούν τις δραστηριότητές τους," είπε. DP World λειτουργεί στο λιμάνι Fremantle ., η οποία έχει ένα συνολικό εμπορικό λιμάνι των 32 εκατομμυρίων τόνων μάζας και αξία μεγαλύτερη από 30 δισεκατομμύρια δολάρια Πηγή: ABC